17. tammikuuta 2018 - Kiinnostaako TPS ja Pohjoisen TPS-Kannattajat ihmisiä?
Kiinnostaako TPS ja Pohjoisen TPS-Kannattajat ihmisiä? Tähän vastausta etsittäessä, paras tapa on tukeutua faktoihin ja numeroihin. 3.2.2018 TPS-Kärpät pelissä koittaa Pohjoisen TPS- Kannattajien tapahtuma numero 11.  Takana on siis kolmen kauden ajalta jo hieno määrä reissuja, niin Ouluun kuin Turkuun.

2015-2016 Kaudella tapahtumia järjestettiin kolme. Näissä kolmessa tapahtumassa osallistujia oli 157 henkilöä. Starttimme toimintamme osalta oli siis varsin pirteä, vaikkakin ensimmäinen kannattajamatkamme tuottikin 2-7 kotitappion Tapparaa vastaan, eikä voittoakaan saatu koko kautena yhdessä kokea. Se se ei kuitenkaan meitä lannistanut.

2016-2017 kaudella tapahtumien määrä nousi neljään. Näissä neljässä tapahtumassa osallistujia oli 240 henkilöä. Nousu viime vuotista peilaten on huikea. Saimme myös ensimmäisen voiton yhteiseltä reissulta Oulun Raksilasta.

2017-2018 kaudella tämän hetken tapahtumien määrä neljä ja toivottavasti saisimme myös viidennen extrareissun keväällä (Fiinaali). Neljässä taspahtumassa osallistujamäärä on ollut 257, joten nousua on jälleen tapahtunut viime vuoteen. Kausi alkoi mahtavalla 6-2 kotivoitolla Tapparasta, joka myös mursi Pohjoisen TPS-Kannattajien "kotikirouksen".

Kun laskemme kaikkien tapahtumien osallistujamäärän, niin päästään lukemaan 654 osallistujaan, mikä tarkoittaa liki 60 osallistujan keskiarvoa per tapahtuma. Lukema on huikean häkellyttävä, kun puntaroidaan, että suurimman osan tapahtumista vaatii tuhansien kilometrien matkustamisen.

Yhteenveto on lyhyt ja ytimekäs. TPS ja Pohjoisen TPS-Kannattajat kiinnostaa ihmisiä. Siitä ISO KIITOS KUULUU KAIKILLE!

© Pohjoisen TPS-Kannattajat Ry
http://www.pohjoisentpskannattajat.fi
EtusivuKetäHallitusAjankohtaistaJäseneksiReissusäännötMenossa mukanaOta yhteyttä