20. maaliskuuta 2017 - Taistelu Kanada-maljasta alkaa
Taistelu Kanada-maljasta alkaa huomenna. Pitkään odotetut pudotuspelit ovat siis kynnyksellä.
On syytä ladata katseet ja energia loppurutistusta varten. Pelin juoni on selvä. Menestyäkseen TPS:n tulee olla lyömätön etenkin kotona. Kotipelit on se avain, mitkä klaaraamalla mennään päätyyn asti. Meidän kannattajien tulee tehdä Gatorade Centeristä sellainen paikka, että vastustajan puntti tutisee ja meidän joukkueella putki kulkee.

Meillä kannattajilla on yhtä suuri vastuu, kuin on joukkueella. Me yhdessä määritämme kuinka meidän käy ja millaisen lopun kauden 2016-2017 tarina saa. Suurilukuisen kotiyleisön läsnäolo tulisi olemaan iso henkinen tukijalka TPS:lle ja me todellakin pystymme olemaan se kuudes kenttäpelaaja ja se tulee MEIDÄN kaivaa esiin.

Tänä kautena spekulaatiot siitä, että TPS "jäätyy" suuren yleisön edessä, voidaan nakata romukoppaan. Viimeistään Tapparaa vastaan pelattu kotipeli sen osoitti. Yleisö/kannattajat antavat sen tunteen ja energian pelaajille, mikä tarvitaan jos halutaan menestyä. Emme voi vähätellä meidän merkitystä. Kasatkaamme siis voimat ja viedään homma maaliin asti. Joukkue, organisaatio, kannattajat ja Palloseuran logo ansaitsee tämän kauden tarinalle onnellisen lopun.

© Pohjoisen TPS-Kannattajat Ry
http://www.pohjoisentpskannattajat.fi
EtusivuKetäHallitusAjankohtaistaJäseneksiReissusäännötMenossa mukanaOta yhteyttä