3. maaliskuuta 2017 - TPS yhdistää ihmisiä
Elettiin 90-lukua, jolloin TPS menestyi niin kotimaan sarjassa, kuin myös euroopassa. TPS-yhteisö oli vahva ja se näkyi myös pohjoisessa asti. Oli vain yksi joukkue ja se oli TPS. Kaveripiiri koostui pitkälti TPS-henkisistä, mutta toki poikkeuksiakin oli, eikä tietyn joukkueen kannattaminen ollut se tärkein asia. Iso palanen se kuitenkin oli, mikä monen kanssa loi kaveruussuhteita.

Kärppien nousu divarista pääsarjaan kaudeksi 2000-2001 alkoi karsia pohjoisen mustavalkoista porukkaa. Eroteltiin niin sanotusti jyvät akanoista. Mestaruusvuoden 2001 jälkeen ja finaalitappion 2004 jälkeen alkanut suvantovaihde alkoi näkyä karulla tavalla - ulkoinen paine ja naapurikaupungin Oulun Kärppien menestys vei monen kannattajan pohjoiseen ja "Puolen Suomen Joukkueeseen". Osa työnsi päänsä pensaaseen ja piiloutui, osa on seissyt TPS:n tukena näihin päiviin asti. Mikä on sitten oikein ja mikä on väärin, sitä ei voi sanoa. Elämä on valintoja täynnä.

Tänä päivänä TPS on jälleen suuressa nosteessa ja innostus näkyy täällä pohjoisessakin. Kautta 2016-2017 voi verrata omalta osaltaan 90-lukuun. Todellinen menestys on vielä kysymysmerkki, mutta se että moni meistä on saanut jälleen huomata sen minkä huomasi ja sai kokea yli 20 vuotta sitten. Kaikki uskaltaa jälleen kannattaa Tepsiä täällä pohjoisessa ja meidänkin kannattajareissuilla se näkyy konkreettisesti. TPS yhdistää ihmisiä ja kokoaa jälleen porukkaa yhteen. Yhteisillä kannattajamatkoilla on saanut moni tutustua uusiin ihmisiin ja pysyviä kaverisuhteita on luotu kuten lapsuusvuosina konsanaan. Lapsille tällainen on luontevaa, mutta on todella hienoa, että myös näin varttuneella iällä moni löytää uusia ystäviä. Näitä uusia ystäviä ei olisi löytynyt ilman Tepsiä. TPS todellakin yhdistää monia. Toivotaan, että jatkossakin moni uusi kasvo löytää mukaan meidän järjestämille matkoille. Peli kaukalossa on yksi osa, mutta sitä ryhmähenkeä ja
yhteenkuuluvuuden tunnetta ei voita mikään, mitä yhdessä pääsee kokemaan.

© Pohjoisen TPS-Kannattajat Ry
http://www.pohjoisentpskannattajat.fi
EtusivuKetäHallitusAjankohtaistaJäseneksiReissusäännötMenossa mukanaOta yhteyttä