20. helmikuuta 2017 - Koko Suomen ja koko perheen TPS
Muistan ensimmäisen SM-Liigapelini paikan päällä, vuonna 1997 Jyväskylässä. Olin silloin 12- vuotias. Nyt kun miettii asioita 20 vuotta taaksepäin, niin lapsiperheitä ei paljoa katsomossa näkynyt. SM-Liiga katsomot oli niin sanotusti pelkkien "miesten reviiriä". Pelkkä peli riitti kaikille ja se, että sai erätauolla makkaran ja jotain juotavaa. Siinä oli aktiviteettiä kerrakseen ja hallit olivat täynnä katsojista.

Maailma ja Liiga ovat kuitenkin muuttuneet viimeisen 20 vuoden aikana, mutta onko kaikki Liiga-joukkuueet pystyneet muuntautumaan ajan myötä nykyajan tasolle?  Hektinen elämänmeno, lukuiset harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat ajaneet myös Liigaseurat haastavan tilanteen eteen - Mistä saadaan yleisöä peleihin? Yksi iso mahdollisuus on lapsiperheet. Väitän että se seura, joka pystyy tarjoamaan lapsiperheille kunnon "elämyspaketin" yhdistettynä jääkiekkopeliin, tulee pärjäämään katsojamäärissä nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Nuorissa ja lapsissa on tulevaisuus. Kipinän kun saa nuorena syttymään, niin sitä ei sammuta mikään, eikä kukaan. Vastaus edellä mainittuun kysymykseen, "muuntautumisesta nykyajan tasolle". Kaikki liigajoukkueet ei ole halunneet/pystyneet vastaamaan haasteeseen.

Ylpeänä voimme todeta että TPS on. Huikeat satsaukset valtakunnallisestikin merkittävään 500 neliön lastenmaailmaan ilmaisella sisäänpääsyllä. Lahdessa Pelicanseilla on tiettävästi jonkinlainen lapsiparkki, mutta se ei ole lähellekkään vertailukelpoinen Gatorade Centerin lastenmaailmaan. Tämä on huikea satsaus, jota ei muilla ole. Myös ravintolapuoli ja -palvelut ovat ottaneet valtavan askeleen eteenpäin. Tämä on juuri sitä nykyaikaa. Oman maskotin lanseeraaminen ja tuominen ottelutapahtumiin on ollut erittäin onnistunut vetonaula myös. Lisäksi kun maskotti Jore-Karhun sisällä on ammattistuntmies, niin se ei jätä lapsia, eikä myöskään vanhempia kylmäksi. Nämä kaikki asiat saattavat jostakin tuntua pieniltä ja mitättömiltä, mutta ne ovat lapsiperheille valtavan iso asia, eikä nykyliigassa itsestäänselvyys. Näitä asioita kun
puntaroidaan ja vilkaistaan kaukalonkin puolelle niin voimme todeta, että tuote nimeltä TPS on kunnossa ja on todellinen "elämyspaketti", joka varmasti saa jatkossakin myös perheet suuntaamaan Centerille. Joukkue menestyy ja puitteet ovat kunnossa.

Se joka ei usko, voi käydä opintomatkalla esimerkiksi Vaasassa tai Oulussa. Lupaan että se viimeistään avaa silmät. Meillä pohjoisessa TPS on koko perheen "harrastus". Siitä kiitos TPS:lle, että Gatorade Centeriin voi ja kannattaakin lapsiperheiden tulla.
KOKO PERHEEN TPS!
-T.M-

© Pohjoisen TPS-Kannattajat Ry
http://www.pohjoisentpskannattajat.fi
EtusivuKetäHallitusAjankohtaistaJäseneksiReissusäännötMenossa mukanaOta yhteyttä